Laden Evenementen

« Alle Evenementen

9.30 Donatieles Yoga voor hulphond Nederland – Geke

1 juni @ 09:30 - 11:00 UTC+2

Yogales op donatiebasis, door Geke Bakker voor het goede doel. Geke schrijft het volgende over deze les:

“Van oktober 2018 t/m april 2019 ben ik bij Defensie opgeleid tot Vinyasa Yoga docent, samen met 36 andere collega’s. Omdat we deze opleiding als een geweldig cadeau hebben ervaren, willen we als klas graag wat terug doen en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Van mei t/m september 2019 geef ik samen met de andere kersvers afgestudeerden van mijn klas les voor het goede doel: Hulphond Nederland. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden van hulphonden als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Wij willen bijdragen aan de opleiding en inzet van een PTSS-hulphond voor een Defensie- of Politie veteraan.

Een PTSS-hulphond is een signaleringshond voor mensen met stress die wordt veroorzaakt door traumatische ervaringen. De baasjes van een PTSS-hulphond leren samen met hun hond opnieuw deelnemen aan de maatschappij en durven weer naar buiten. Dat zorgt voor meer kwaliteit van leven, zowel voor de veteraan als voor zijn of haar omgeving. Een PTSS-hulphond doorbreekt het isolement van zijn baas en zorgt voor nieuw perspectief. En daar kan jij dus aan bijdragen terwijl je ook nog eens werkt aan je eigen vitaliteit”

 

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
09:30 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Yoga Dynamica
Wezenland 582
Deventer, Overijssel 7415 JM Nederland
Telefoon:
06 51280464

Organisator

Yoga Dynamica
Telefoon:
06 51280464
E-mail:
ewout@yoga-dynamica.nl