Workshops, Lezingen

     
     
OPENING NIEUWE STUDIO:  ZATERDAG 1 SEPTEMBER 2018
                                               'inwijden nieuwe studio' 
   

9:30-10:30    21 ZONNEGROETEN 
                      afsluiten met een extra lange
                      EINDONTSPANNING MET LIFE MUZIEK                        

TOT 14:00.    vrije inloop voor iedereen  :)

 

Voor het inwijden van de nieuwe studio nodigen wij alle leden uit om mee te doen met deze zonnegroeten. Het brengen van de zonnegroet opent je hart en verspreidt jouw energie door je hele lichaam en door de ruimte waar je bent. Graag willen wij de nieuwe yogazaal vullen met heel veel zonne-energie. Doe je mee?

Na een korte voorbereiding gaan we 21 ZONNEGROETEN doen. Dit vergt uithoudingsvermogen, uiteraard is het altijd mogelijk om tussendoor te rusten. We sluiten de sessie af met een EXTRA LANGE EINDONTSPANNING met LIFE MUZIEK met trommel, fluit en hang!

Voor iedereen staat er thee & koffie met iets lekkers klaar :)

   
     
     
     
     
LEZING/ WORKSHOP/ CURSUS DAGEN  WINTERZWEMMEN
door Ewout en Loes
   
2018: 6 okt/ 12 okt/ 20 okt/ 28 okt/ 3 nov/ 17 nov/ 8 dec/ 22 dec     
2019: 5 jan/ 12 jan / 24 jan-31 jan/ 9 febr /21 febr-28 febr/      

Er zijn diverse mogelijkheden om je te laten informeren over de werking van het koude water. We geven lezingen-workshops en cursusdagen. Sommige workshops combineren we met verwarmende Tibetaanse yoga technieken.
Het winterzwemmen activeert je immuunsysteem en heeft een zeer krachtige ontgiftende werking. In januari en februari staan retreats gepland in het koude Rusland: Yoga en IJszwemmen.
Op onze website www.winterzwemmen.nl  staat meer informatie .


Aanmelden:info@winterzwemmen.nl

   
     
     
     
     
YOGA EN IJSZWEMMEN  RETRAITE  in Rusland  2019
   
24-31 januari  en  21-28 febr 
   

Yoga Dynamica organiseert wederom in 2019 een unieke retraite in Noord Rusland, waarin ijszwemmen met yoga wordt gecombineerd. Jezelf sterken met koude baden zit verankerd in de Russische cultuur en is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. De docenten van Yoga Dynamica zijn opgeleid in deze Russische methodiek.

Yoga biedt een uitstekende fysieke en mentale voorbereiding voor de kou. Andersom gezien heeft zwemmen in ijskoud water zo'n krachtige werking op het immuunsysteem, de organen en doorbloeding, dat het als belangrijke yoga kriya kan worden beschouwd.

 

Op een prachtige sprookjesachtige locatie midden in de natuur en aan de rand van het 'heilige meer' strijken we neer. We slapen in een houten huis en op het terrein zijn sauna's, restaurant en trainingszaal aanwezig. 

   
     

Inhoud training:
* theorie over de gezondheidseffecten van koude baden * Kriya's; reinigende (detox) yoga technieken * Tibetaanse + power yoga, zowel krachtig als subtiel * Ademhalingsoefeningen (pranayama) * Meditatie * IJszwemmen in een wak * Sauna

   

Prijs:
950 euro pp
prijs onder voorbehoud
Deelnemers dienen zelf een vlucht en visum te boeken.
indicatie vlucht en visum ca. 370 euro pp

   
Docenten: Ewout en Loes Staartjes.   info@winterzwemmen.nl
zie ook www.winterzwemmen.nl
   
Aanmeldingsformulier: volgt nog    
Informatiemiddag :  zaterdag 6 oktober 13:00-14:30
   
     
     

Workshops voor Bedrijven
Yoga Dynamica organiseert in eigen zaal of op lokatie workshops voor bedrijven. Conform de wens van de klant wordt inhoud gegeven aan de workshop. Offerte wordt op maat gemaakt. De workshop kan pittig, ontspannend en speels zijn, waarbij het aspect plezier zeker niet vergeten wordt.

Bel of mail Loes voor meer informatie. 
06-11366920 of loes@yoga-dynamica.nl


 

foto: workshop Deventer Ziekenhuis