Personal Training
Een mooi kado voor jezelf

 

Wat is Personal Training
Personal training is een intensieve 1 op 1 begeleiding waarbij samen gewerkt wordt om het (tijdens het intake gesprek geformuleerde) doel te bereiken. Afhankelijk van het doel worden diverse yoga technieken ingezet, waarbij ook, indien nodig,  de subtielere technieken zoals ademhalingsoefeningen of meditatie niet vergeten wordt. Naast de individuele doelstelling wordt bij iedere deelnemer gewerkt aan kracht, souplesse en gezondheid.
 
Waarom Personal Training
Dit Personal Trainings Concept is uitermate geschikt om een basis te leggen voor transformatie. Het proces van transformatie is intensief en zal succesvol zijn bij voldoende begeleiding. De contactmomenten zijn een stimulans om thuis de stap naar verandering op te pakken en door te zetten. Veranderen gaat niet vanzelf, het is hard werken. Je voelt je al snel fitter en energieker, zowel fysiek als mentaal. De personal trainer begeleidt, motiveert en inspireert.
 
Voor wie is Personal Training
Personal training is voor iedereen. Het uitgangspunt kan zeer divers zijn. Bijvoorbeeld; algemene of specifieke verdieping in je eigen Yoga practice, ter ondersteuning van een andere sport, ter voorkoming of herstellen van een burn-out, gezonder willen leven, slechte gewoontes afleren, figuurverbetering,  spierversterking, beter in balans willen zijn, of gewoon omdat je het prettig vindt individueel begeleid te worden. Je geeft jezelf een mooi kado als je besluit goed voor jezelf te zorgen.
 
Hoe werkt dit Personal Trainings Concept
Na het (geheel vrijblijvende) intake gesprek en met wederzijds vertrouwen gaat de deelnemer een commitment aan voor een periode van 12 weken.  Aan de hand van het uitgangspunt wordt een individueel trainingsschema opgesteld, die tijdens de diverse privé trainingen aangeleerd wordt. Dusdanig dat uiteindelijk geen begeleiding meer nodig is en de deelnemer zelfstandig aan en met zichzelf kan blijven werken. Door de duur van dit concept, de intensieve begeleiding, de privé trainingen, de  contact momenten en  evaluatie wordt een stevige basis gelegd om de verandering in te bedden in de dagelijkse routine.
 
Wat kost dit Personal Trainings Concept
Voor dit intensieve concept met gedurende 12 weken; 8x individuele begeleiding met gratis deelname aan alle groepslessen of 10x individuele begeleiding zonder deelname aan groepslessen, met wekelijkse contactmomenten en evaluaties  betaal je €475,= (verdeeld in 3 termijnen)  Hierbij kunnen nog evt. kosten komen voor aanschaf van een yogamat.
 
Interesse?
Vraag via de mail svp een intake formulier aan. Vul deze zo uitgebreid mogelijk in en mail dit formulier retour. Yoga Dynamica kent 2 personal trainers; Ewout en Loes Staartjes. Wij lezen het formulier door en vormen een beeld van de trainingen die wij aan kunnen bieden. Daarna nemen wij contact op om een afspraak voor een intake gesprek te maken. Tot en met dit gesprek is alles vrijblijvend. Na afloop van het gesprek kunnen vervolg afspraken gemaakt worden.

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een intake formulier svp contact op: loes@studiodynamica.nl  of ewout@studiodynamica.nl
 
 

  

 

 

YOGA IS DE GROOTSTE DEUGD
Waarlijk, er is geen deugd groter dan yoga,
geen goed groter dan yoga,
en geen subtiliteit groter dan yoga,
er is niets dat groter is dan
yoga.


Yoga-Shikka-Oepanishad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Momenteel is het niet mogelijk om je aan te melden voor Personal Training. We zitten de komende maanden helemaal vol. Het is wel mogelijk om aan de groepslessen mee te doen. Ewout en Loes