Loes Staartjes


Yoga was liefde op het eerste gezicht tijdens haar 1e les. Dit was thuiskomen! De mogelijkheid om fulltime met yoga bezig te zijn voelt voor haar als een ‘blessing’. Ze is gekwalificeerd Ashtanga vinyasa docent en heeft een gedegen yogaopleiding in Oekraine en vele seminars, masterclasses en privé trainingen in binnen en buitenland gevolgd. Ze is sterk geinspireerd door de krachtige Oekrainse Yoga23, de teachings van Daniel Strausser en de dynamische Hatha yoga van Martyn Hoogstra. Momenteel is ze zich aan het verdiepen in de tibetaanse Yantra yogastijl. Alle yoga-asprecten komen aan bod: fysieke beweging-ademhaling-meditatie. In het winterseizoen geeft Loes een krachtige detox training gecombineerd met winterzwemmen. Graag geeft ze al haar kennis door en hoopt ze anderen te inspireren en uit te dagen om de cadeautjes die yoga geeft, uit te pakken. Ze is getrouwd met Ewout en samen zijn ze eigenaar van Studio Dynamica.

 

     

Ewout Staartjes


Heeft in zijn jeugd atletiek middenlange afstanden beoefent en  wushu met veel flexibiliteits training. In 1997 is hij begonnen met Japanse Okido yoga. In 2003 kwam hij in Rusland in aanraking met een intensieve vorm van Yoga. Na het volgen van vele cursussen en retraites in Rusland, Oekraine en India is hij in 2005 begonnen met lesgeven. In 2007 behaalde hij in Nederland zijn kwalificatie Ashtanga yoga teacher. Hij heeft zich de laatste jaren toegelegd op Tibetaanse Yoga en volgt momenteel een basiscursus Tibetaanse geneeskunde.
Ewout geeft in het winterseizoen lezingen en workshops yoga &  winterzwemmen o.a. bij Thermen Bussloo. Hij heeft trainingen ijszwemmen gevolgd in Moskou, Novosibirsk en Omsk (Siberie). Elke winter geven Loes en Ewout een retreat yoga & ijszwemmen in noord Rusland.

 

 

 

   

Kathelijne van der Horst

 

Vanaf jonge leeftijd is ze altijd veel met dansen en muziek bezig geweest. De dans daagde haar uit om het lichaam beter te leren kennen en de expressie hierin op te zoeken.  De kennismaking met de yoga was een verdere ontdekkingstocht naar het lichaam en de geest.
Ze begon in 2009 met ashtanga lessen bij Yoga Dynamica, en raakte diep geïnspireerd door de yoga en de filosofie erachter. In 2012 volgde ze de Yoga Docent Opleiding bij Yoga Point in Utrecht.  In 2013 reisde ze vervolgens naar India voor het volgen van een International Yoga Teacher Training bij Samyak Yoga en kwalificeerde zich zo als hatha yoga docent. Ze blijft zich steeds verder ontwikkelen door het volgen van workshops en trainingen. Naast de yogalessen is Kathelijne werkzaam als verpleegkundig specialist in de verslavingszorg.